TABOR »OSEBNOSTNA RAST«

Olimje, 16.5.2017 – 18.5.2017

Tako! Pa smo v polnem teku tabora Osebnostna rast, katerega smo se udeležili sedmošolci naše šole.

Na taboru spoznavamo sami sebe, govorico telesa in nebesedno komunikacijo posameznika. Prav tako smo se ustavili ob nezavednih kretnjah in znakih, ki jih izraža naš sogovornik ko nam laže. Ja, pa tudi nezavednih znakov in kretenj  naših simpatij  nismo zaobšli! V eni od delavnic smo spoznali, kako se barve in naša pisava povezujejo z našo osebnostjo.

O tem, kaj o naši osebnosti povedo rezultati različnih psiholoških testov, smo se pogovorili, izrazili svoje strinjanje, pomisleke ali presenečenje nad tem kar nam kažejo.

Večere nam popestrijo kvizi, preko katerih svoje znanje lahko obogatimo s temami iz likovne in glasbene umetnosti.

Poleg dela in učenja nam  ostaja tudi nekaj prostega časa, ki  ga lahko preživljamo v naravi. Včerajšnji večer so nam popestrile živali v mini živalskem vrtu. Danes pa smo se odpravili na Jelenov greben, do samostana in čokoladnice, kjer smo si lahko nakupili nekaj slastne čokolade.

Vso znanje, ki smo ga o osebnostni rasti pridobili v teh dneh, bomo jutri  strnili v pripravi referatov in predstavitvi le teh. Popoldan se bomo odpravili proti domu s polnimi torbami  novih izkušenj in lepimi spomini.

 
 

Več prispevkov iz Novice