BRALNA NOČ

V okviru interesne dejavnosti  Angleški bralni klub  je bila organizirana bralna noč. Učenci in mentorici smo se sestali v šoli v petek zvečer. Naše večerno srečanje  je hitro minilo ob branju, dobri večerji in drugih aktivnostih. Naslednje jutro smo začeli dan z jutranjo telovadbo na prostem, kjer nas je že pričakalo lepo sočno jesensko jutro. Po obilnem zajtrku smo strnili naše vtise in se utrujeni, a zadovoljni odpravili domov.

In kaj so o bralni noči povedali nekateri izmed naših učencev?

Bralna noč je bila zelo zabavna in zanimiva. Bilo mi je lepo. Najljubše pa mi je bilo branje z mojimi prijateljicami in spanje v spalnih vrečah. Bralno noč bi z veseljem ponovila.

Melani Balažic

Bralna noč je bila zanimiva in razburljiva. Počutila sem se lepo in bilo je zelo zabavno. Najlepše je bilo branje angleških knjig in pa spanje v spalnih vrečah. Naj ne pozabim na hrano, ki je bila zelo okusna. Bralno noč bi imela z veseljem še enkrat.

Neža Kuhar

Bralna noč je bila zelo zanimiva in polna smešnih trenutkov. Zelo mi je bilo všeč, da smo lahko spali na hodnikih šole. Jedli smo dobro hrano in se zabavali. Najlepše je bilo spanje v spalnih vrečah. Bralno noč bi še enkrat ponovil.

Etjan Podlesek

Bralna noč je bila zelo zabavna in zanimiva. Vsi smo se zelo razumeli in veliko smejali. Nihče ni veliko prebral, ampak smo imeli razne aktivnosti. Bralno noč bi še enkrat definitivno ponovil.

Jan Katančič

                                                                                                                 Mentorici ID: Nataša Šiftar

                                                                                                        Irena Varga Dervarič