POUK NA DALJAVO – od 23. 3. 2020 do PREKLICA

Spoštovani starši, dragi učenci!

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID 19 postaja tudi delovanje slovenskih šol drugačno – pouk poteka na daljavo.

Nekaj gradiva so učitelji pripravili in naložili učencem v spletnih učilnicah že tekom tega tedna. Na naši šoli bomo pričeli z izvajanjem pouka na daljavo v ponedeljek, 23. 3. 2020. Z izobraževanjem na daljavo v takem obsegu se bomo srečali prvič, a verjamem, da bo za vse nas to pozitivna izkušnja.

Upam, da ste učenci naloge pregledali ter samostojno ali ob pomoči staršev uspeli kaj od tega tudi rešiti, svoje znanje utrditi ali se pa kaj novega naučiti.

V podporo učenju na daljavo smo na šoli pripravili tudi spletne učilnice za vsak razred posebej, v katere se boste lahko prijavili v začetku naslednjega tedna s svojim AAI računom. Le-tega boste prejeli s strani razrednika v ponedeljek, 23. 3. 2020, na elektronski naslov staršev ali skrbnika in kot interno obvestilo preko eAsistenta.

Vsa nadaljnja navodila bodo sledila v spletnih učilnicah s strani učiteljic in učiteljev, kot tudi naloge in zadolžitve, katere boste učenci morali opraviti. Pri tem vam bodo podajali povratne informacije in odgovarjali na različna vprašanja, ki se vam bodo pojavila ob samostojnem učenju. Predlagamo, da se učenja lotevate dnevno, saj le tako lahko zagotovimo kvalitetno in uporabno znanje.

Ne pozabimo tudi na gibanje; športni pedagogi so za vas pripravili zaposlitve, enako kot ostali učitelji.

Hvala tudi vam, spoštovani starši!

Zavedamo se, da je vaša vloga v okoliščinah, v katerih smo se znašli iz različnih razlogov, zelo pomembna. Zahvaljujemo se vam, da spodbujate otroke pri izpolnjevanju šolskih obveznosti, v novi obliki dela – na daljavo.

Želim vam, da ostanete zdravi!

Ravnateljica:

Tatjana Cesnik

 
 

Več prispevkov iz Novice