VALETA 2021

V torek, 15. junija 2021, je 65 devetošolcev OŠ I Murska Sobota zaključilo osnovno šolo. Ta pomemben mejnik v njihovem življenju je predstavljala  valeta, ki je potekala v ponedeljek, 14. 2021, s pričetkom ob 17. uri v naši športni dvorani.

Uvodoma so učenci zaplesali tri različne plese pod vodstvom plesne šole Zeko, kar je dalo umirjeni prireditvi poseben slovesen pridih. Nato je sledil lep kulturni program učencev z nagovorom ge. ravnateljice Tanje Cesnik, v katerem smo obujali prijetne spomine na skupaj prehojene osnovnošolske klopi in simbolično predali ključ osnovnošolskih vrat letošnjim osmošolcem.

Sledila je slovesna podelitev spričeval in nagrad za posebne dosežke in nagrad za zlate bralce, zahvala učencev, nagovor razredničark ter skupna zaključna pesem, odeta v pisane barve padajočih balonov. Valeta se je zaključila  z zakusko in prijetnim druženjem devetošolcev, staršev in učiteljev.

Dragi naši devetošolci, v nadaljnjem šolanju in nasploh v življenju vam želimo zvrhano mero poguma, uspehov in kovanja novih prijateljstev.

Razredniki devetih razredov

 

 
 

Več prispevkov iz Novice