V soboto, 18. 12. 2021, smo se zjutraj ob 7. uri odpravili z avtobusom proti Rogli. Po slabih dveh urah vožnje smo prispeli do hotela Planja, kjer smo odložili prtljago, se oblekli in odpravili na dopoldansko smuko. Ob 12.30 smo opravili kosilo ter nadaljevali s smučanjem do 16. ure, nato pa pospravili smuči in se nastanili po sobah. Ob 18.30 smo imeli večerjo, sledile pa so aktivnosti v bazenskem kompleksu in v športni dvorani, kjer smo se dokazovali v različnih športnih disciplinah. Utrujeni smo se odpravili spat v pričakovanju naslednega dne.

Naslednji dan je potekal po podobnem urniku, le skupine so se zamenjale glede bazenskega kompleksa ter športne dvorane.

Tretji dan nas je po opravljenih dopoldanskih in popoldanskih smučarskih aktivnostih čakalo še sankanje po Zlodejevem, ki je bilo adrenalinske narave, večina učencev pa se je po parih spustila po 1.360 metrov dolgem vijugastem sankališču. Po večerji je sledil družabni del v discu, nato pa počitek do naslednjega jutra.

Zadnji dan smo do 9. ure zjutraj spakirali in odnesli vse stvari iz hotela v snežno dvorano, kjer smo se preoblekli in pripravili na smuko. Zaključili smo ob 13.30, opravili kosilo ter se z avtobusom odpravili proti domu. Utrujeni in polni dogodivščin smo v Mursko Soboto prispeli okrog 16.30.

 

Dostopnost