KAJ?     Zimska šola v naravi

KDO?    učenci 6. razreda

KDAJ?  od ponedeljka, 19. 12. do četrtka, 22. 12.

KJE?     Rogla

Prvi dan je minil zelo hitro, saj smo komaj pričakovali sneg in velika večina se je prvič podala na zanimivo izkušnjo. Ko smo prispeli na Roglo, smo se takoj pripravili za smučanje. V krajši pavzi smo se okrepčali in odšli nazaj na sneg. Po smučanju smo šli v sobe, se spočili in opravili večerjo. Zvečer pa smo bili športno aktivni v telovadnici in na bazenu. Potrebno bo iti spat, saj bo zjutraj budilka zvonila že ob 7:00.

Torek smo preživeli večinoma na snegu. Čeprav so nas noge kar bolele, se nismo predali in smučali do popoldneva z odmorom za kosilo in krajšim počitkom. Po končanem smučanju smo opravili še učno uro, kjer smo spoznali oz. ponovili FIS pravila, ki so za nas smučarje zelo pomembna. Reševali pa smo tudi druge naloge. Po večerji smo šli na bazen in v telovadnico. Zvečer smo se še družili, igrali družabne igre ali pa utrujeni legli spat, saj nas čaka jutri nov dan.

Jutro smo začeli z rojstnodnevno čestitko. Današnji dan je bil naporen, saj smo ga spet preživeli pretežno na snegu. Opoldanski počitek je prijal. Popoldan smo opravili še zadnje naloge, ki so jih pripravili učitelji. Po večerji pa smo šli v disko. Preživeli smo lep večer, saj smo kljub utrujenost veliko plesali. V sobe smo se vrnili pozno in se nato odpravili spat. Na žalost je jutri zadnji dan…

Dostopnost